Vazhdojne tratativat per shitjen e 30% te Milanit!

Sipas lajmeve te fundit tratativat per shitjen e 30% te aksioneve te Milanit jane duke vazhduar me hapa te shpejt. Presidenti YongHong Li ka ne tavoline disa oferta dhe po shqyrton oferten me te mire. Sipas lajmeve te fundit thuhet se nje grup Amerikan eshte ne tratativa te avancuara per blerjen e Milanit dhe gjithcka mund te mbyllet brenda qershorit. Qellimi i grupit Amerikan eshte qe te blej ne fillim 30% te Milanit dhe me pas te blej shumicen e aksioneve. Emri i grupit Amerikan do te behet publik vetem nese tratativat do te mbyllen. Per momentin oferta e grupit Amerikan eshte me e mira.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu