UEFA e kënaqur me Milanin, në tetor takim vendimtar mbi FFP! “Pritet zbutje ndaj kuqezinjve”

Pas 7 vitesh, Milani do të kthehet në Champions League: një objektiv i djersitur dhe i merituar në fushë.

Kualifikimi në garën më të lartë evropiane, megjithatë, rihap diskutimet midis klubit dhe UEFA në lidhje me Fair Fair Financiar.

Në tetor, Milani duhet të ulet me organin më të lartë evropian të futbollit për të rifilluar bisedën, pas ndalimit për shkak të situatës Covid, të marrëveshjes së zgjidhjes që do të përcaktohet.

Në këtë periudhë të pasigurisë ekonomike, Milani në vend të kësaj dha sinjale të forta, edhe në vitet e kaluara.

Konsolidimi i llogarive të ndërmarra është i qartë dhe po jep frytet e para, madje edhe në fushë.

Vëmendja e Milanit për këto çështje u vlerësua shumë në Nyon, aq sa në Casa Milan ekziston besimi se dialogu me UEFA për zgjidhjen mund të jetë pozitiv.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu