Tuttosport Elliot nje garanci per klubin kuqezi!

Data 2 maj do te jete nje date e rendesishme per klubin e Milan, ne date 2 mbahet mbledhja e Ansamblese se pergjithshme dhe ndryshimet e saj ne disa kushte.

Njera prej tyre vjen nga Fondi Elliot i cili e ka shtyre afatin e tij per shlyerjen e borxhit nga ana e Yonghhong Li ne tetor duke e shtyre ate per ne qershor te 2019.

Nje lajm i mire ky per klubin qe tregon dhe nje here mbeshtetjen e grupit amerikan dhe mbeshtetjen e saj ekonomike per nje te ardhme me te mire financiare. Levizja konfirmon mbeshtetjen nga amerikanet per Marco Fasone dhe punen e tij, pikerisht per Administratorin kuqezi ne kontrate parashikon nje pike per moslargimin e tij nga klubi edhe pse pas zerave te fundit e shikonin larg klubit Marco Fasonen!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu