Tifozët e Juventusit komentojnë me hidhërim Mandzukic te Milani. Kroati i përgjigjet

Nnë një postim të gjatë përmes Instagram, tifozeria e Juventusit përshëndeti Mario Mandzukic, i cili sot u bë zyrtarisht një lojtar i Milanit:

“Marione, gjithmonë do të qëndrosh në zemrat e të gjithë neve, për atë që ke bërë, për lidhjen me fanellën, për marrëdhënien e veçantë që kishte me të gjithë ne. Ne të donim për vendosmërinë që vije në çdo ndeshje; Ne të donim për frikën që ju ngjallje kundërshtarëve me madhësinë tënde;

Ne të donim sepse nuk qeshje dhe më pas për rastet e rralla që e bëje; lista është e gjatë, por ne me të vërtetë e donim këtë lojtar. Por Marione për gjashtë muajt e ardhshëm do të veshë ngjyrat e Milanit.

Ai është një profesionist, ai dëshironte të kthehej në Itali me çdo kusht, nuk kemi dëshirë ta dënojmë por do të na vijë keq ta shohim në fushë si një kundërshtar pasi mendojmë se dhe atij do t’i vijë keq të na shohë si kundërshtarë.

Në moshën 34 vjeç, pothuajse 35 vjeç, natyrisht qëndron. Të urojmë të kalosh këto gjashtë muaj të qeta në Itali, pa fitore sigurisht. Tifozët e tu, bardhezi”.

Përgjigja e vetë Mario Mandzukic nuk ka vonuar te komentet: “Faleminderit për këto fjalë të bukura, unë gjithmonë do të jem krenar”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu