STUDIMI: Markat më të reklamuara në botë, Milani le pas Bayern Munich!

Në 25 markat kryesore më të komercializuara (reklamuara) në botë ka edhe tre klube italiane të futbollit. Kjo tregohet nga renditja e 50 markave më të tregtueshme në botë (World’s 50 Most Marketable Properties))të hartuara nga revista SportsPro.

Renditja bazohet “në një metodologji SponsorPulse që studion perceptimin e konsumatorëve në 18 nga tregjet më të mëdha në botë” specifikon Calcioefinanza.it.

Midis 13 klubeve të futbollit të pranishëm (në krye Real Madrid i zakonshëm, i ndjekur nga Barcelona, ​​Manchester United, Liverpool dhe Manchester City) gjithashtu spikasin Juventus, Inter dhe Milan, përkatësisht në pozicionin e 18-të, 20-të dhe 22-të në klasifikimin e përgjithshëm.

RENDITJA

Real Madrid (4)

Barcelona (5)

Manchester United (9)

Liverpool (11)

Manchester City (16)

Juventus (18)

Inter (20)

Milani (22)

Chelsea (26)

Bayern Mynih (28)

Arsenal (34)

Atletico Madrid (39)

Paris Saint-Germain (45)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu