Stadiumi i ri, Milani optimist: pozicioni i Elliott nuk ka ndryshuar

Milan dhe Inter janë kundërshtarë në fushë, por jashtë ata e gjejnë veten aleatë për një çështje shumë të rëndësishme: projektin e stadiumit. Të dy klubet synojnë ta bëjnë të mundur që në vitet e ardhshme të rritet në mënyrë eksponenciale fitimi.

Negociatat me Bashkinë e Milanos kanë vazhduar për një kohë të gjatë dhe arritja e një zgjidhje përfundimtare do të marrë ende kohë.

Ka akoma disa aspekte për të diskutuar dhe ka një proces që duhet të përfundojë para se të merret aksioni përfundimtar.

Pavarësisht ngadalësimit për shkak të pasigurive për të ardhmen e pronësisë zikaltër, Milan dhe Inter janë të vendosur të shkojnë përpara. Gazeta La Repubblica shkruan sot, duke specifikuar, megjithatë, se do të jetë e vështirë për Këshillin aktual të Milanos t’i japë dritën jeshile projektit të stadiumit. Në 2021 ka zgjedhje dhe prandaj vendimi përfundimtar do të shtyhet.

Ndërkohë, klubet kanë kërkuar që të shtyhet afati i fundit për paraqitjen e shtesave të fundit teknike të kërkuara nga Bashkia deri në 28 shkurt.

Nga Palazzo Marino, megjithatë, bënë të ditur se pa siguri në lidhje me bashkëbiseduesit (posaçërisht pronësia e Interit), këshilli nuk do të vulosë interesin publik në operacion.

Milani mbetet i sigurt se procesi do të përfundojë brenda një afati mjaft të shkurtër. Pronësia e Elliott tregon optimizëm për një projekt të konsideruar themelor për zhvillimin dhe rritjen e klubit.

Në mjedisin kuqezi, bazohet arsyetimi i mëposhtëm: marrëdhënia në fjalë nuk është midis bashkisë dhe dy pronave, por midis bashkisë dhe dy klubeve. Karakteristikat nuk mund të jenë të pandryshueshme me kalimin e kohës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu