Sot ora 18:30 ANETARSIMET E MILAN CLUB ALBANIA!

Sot ora 18:30 do zhvillohen anetarsimet e  MILAN CLUB ALBANIA per sezonin 2018-2019. Antarsimet do te behen ne Tirane tek “Reja” afer pedonales.

Anetarsimet 2018/2019

Kete sezon ndryshe nga vitet e tjera karta e anetarit do te jete e personalizuar me emrin dhe mbiemrin te shtypur nga AIMC Milano dhe njoftojme qe vetem ata qe do te kene kete karte te personalizuar do te jete i regjistruar zyrtarisht dhe mund te marre pjese ne udhetimet tona drejt Milanos.

Bashkohu dhe ti ne te vetmin Fan Club Zyrtare te Milanit ne Shqiperi! Ju presim me date 30 Korrik!

Kushton 10€ Sezoni 2018/19

🎁 Karta e anetarsimit
🎁 Shall (scaldacollo)
🎁 Cante

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu