SKY SPORT: Milani bën dy oferta “urë” për Donnarumma, vjen refuzimi!

Rruga që çon në rinovimin e kontratës së Gianluigi Donnarumma është ende e gjatë dhe e vështirë!

Portieri i Milanit lirohet qershorin e ardhshëm dhe situata rrezikon të ndërlikohet çdo ditë, pasi fundi i kontratës së tij aktuale po afron.

Drejtuesit po përpiqen të lëvizin, por mundësia e një marrëveshjeje është ende larg, veçanërisht për arsye ekonomike.

Informacioni i fundit vjen nga Sky Sport. Duket se Milani i ka dërguar dy propozime rinovimi Donnarumma dhe agjentit të tij në orët e fundit.

Flitet për dy oferta afatshkurtra të dërguara nga menaxhmenti i via Aldo Rossi në vëmendjen e Mino Raiola.

Milani ka vendosur në pjatë një rinovim dy-vjeçar ose një zgjatje alternative për një sezon të vetëm, deri në qershor 2022.

Synimi është një rinovim me një afat jo shumë të largët në mënyrë që të ketë kohë për të negociuar me qetësi një marrëveshje më të ndërlikuar dhe të rëndësishme.

Sidoqoftë, propozimet u refuzuan, të paktën sipas transmetuesit satelitor, nga Raiola dhe Donnarumma vetë. Në veçanti për ofertën në një nivel ekonomik.

Në fakt, Milani ka propozuar, për këto rinovime të mundshme afatshkurtra, 7 milion euro paga vjetore neto. Sidoqoftë, këto shifra konsiderohen ende shumë të ulta nga agjenti i portierit.

Kërkesa e Raiola-s është gjithmonë 10 milion euro. Një lloj provokimi që synon ta bëjë Milanin të ngrejë propozimin, edhe nëse në kohë krize post-pandemike duket e vështirë të hipotezohet një pagë kaq e lartë për Gigio.

Negociatat vazhdojnë, por ende nuk ka shenja të hapjes dhe afrimit midis palëve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu