Sky Commisso pret nje pergjigje nga Li!

Sipas Sky Sport jane ore decizive per mbylljen e tratatives per shitjen e Milan, Commisso eshte duke pritur pergjigjen nga Yonghong Li. Presidenti Milan eshte duke u menduar per ti thene Po Roccos por mbetet gjithmone ideja ku Li i ka gjetur 32 milion euro dhe te paguaje Fondin Elliot dhe me pas ta shtyje shitjen e Milan, por kjo duket se eshte nje bllof i Li.

Rocco Commiso eshte aq i sigurte per mbylljen e tratatives sa eshte duke u pergatitur per mbrojtjen e Milan ne CAS per pjesmarrjen e Milan ne Europe!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu