Sky çelesi marreveshjes mund te jete 15% per Li!

Sipas gazetarit te Sky Sport ne New York sot ka patur nje telefonate ku Commissos i eshte lajmeruar se marreveshja mund te mbyllet.

Celesi i marreveshjes sipas Sky eshte se Commisso vendosi ti lere 15% te aksioneve Presidentit aktual Yonghong Li dhe kjo mund te jete levizja ku Commisso mund te behet Presidenti i AC Milan!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu