“Rrëmujë e madhe sot, nuk bëmë atë që kishim përgatitur! Sezoni im…”

Sandro Tonali u intervistua nga Sky Sport pas ndeshjes San Siro.

Jo gjithçka shkoi mirë, nuk është ndeshja që ne përgatitëm. Ne duhej të bënim disa gjëra dhe të tjera dilnin sepse ata ishin në gjendje të mirë dhe të vendosur ashtu si duhej. Kishte shumë rrëmujë në këtë ndeshje, krijuam pak raste dhe nuk i shfrytëzuan mirë, por ata shënuan gol”.

Champions: “Nuk ka frikë, nëse druhesh i humbet të gjitha. Duhet të synojmë lart gjithmonë!”

Sezoni personal: “Unë fillova më vonë, kam pasur vështirësi sepse erdha nga një periudhë Covid. E dija që kjo rrugë nuk ishte e lehtë, po rritem ngadalë, kjo është rruga. Unë nuk doja të filloja kështu, rruga është e duhura.

Këtë moment duhet të rritem lojë pas loje dhe të përpiqem të kem qëndrueshmëri, është një gjë thelbësore për një lojtar”.

Goditjet standarte: “Këto janë gjëra që ne përgatisim gjatë javës, ato studiohen nga trajneri dhe stafi. Ata na studiojnë ne dhe ne studiojmë topat joaktivë. Kur Calha nuk është në fushë, ata më besojnë mua”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu