Refuzimi i madh: “Dy ora dhuratë nga Berlusconi, më donte te Milani. Federata dhe dëmtimi më mohuan ëndrrën”

Dragan Stojkovic, ish lojtar i lavdishëm i Crvena Zvezda dhe protagonist i sfidës historike të dyfishtë të vitit 1988, tregon gjatë një interviste të gjatë në mikrofonët e tuttoomercatoëeb.com një anekdotë në lidhje me marrëdhënien e tij me Milanin.

“Në vitin 1989 kisha nënshkruar një parakontratë me Marseille. Mendoni, pas dy orësh që kisha gjetur një marrëveshje, Adriano Galliani më telefonon. Ai më pyet, midis italishtes dhe anglishtes: “Ke mbyllur me Marseille?”.

Unë i mohoj provat. Bernard Tapie, presidenti i OM, tashmë e kishte përhapur fjalën, duke thënë se ai kishte blerë Maradonën e Lindjes.

Nuk mund t’u them jo francezëve, pasi Tapie kishte mbërritur në shtëpinë time me aeroplanin i tij privat duke më ofruar një kontratë si lojtar niveli.

Më vonë, në 1991, Milan më ftoi të luaja një turne miqësor në Madrid: stërvitem për tre ditë në Milanello por Federata e Futbollit nuk më jep leje sepse nuk jam anëtar i Milanit”.

“Kjo është jeta. Por Milani më la me kujtime të mira. Dhe dy ora. Silvio Berlusconi më bëri dhuratë dy ora, për vete dhe gruan! Gjatë sezonit tim te Verona, në huazim nga Marseille, u përshëndetëm dhe me sa duket mendoi se vitin tjetër do të shkoja në Milano. Për fat të keq kisha probleme me gju. Ata më pas morën Savicevic”.

“Në vitin 1989 kisha nënshkruar një parakontratë me Marseille. Mendoni, pas dy orësh që kisha gjetur një marrëveshje, Adriano Galliani më telefonon. Ai më pyet, midis italishtes dhe anglishtes: “Ke mbyllur me Marseille?”.

Unë i mohoj provat. Bernard Tapie, presidenti i OM, tashmë e kishte përhapur fjalën, duke thënë se ai kishte blerë Maradonën e Lindjes.

Nuk mund t’u them jo francezëve, pasi Tapie kishte mbërritur në shtëpinë time me aeroplanin i tij privat duke më ofruar një kontratë si lojtar niveli.

Më vonë, në 1991, Milan më ftoi të luaja një turne miqësor në Madrid: stërvitem për tre ditë në Milanello por Federata e Futbollit nuk më jep leje sepse nuk jam anëtar i Milanit”.

“Kjo është jeta. Por Milani më la me kujtime të mira. Dhe dy ora. Silvio Berlusconi më bëri dhuratë dy ora, për vete dhe gruan! Gjatë sezonit tim te Verona, në huazim nga Marseille, u përshëndetëm dhe me sa duket mendoi se vitin tjetër do të shkoja në Milano. Për fat të keq kisha probleme me gju. Ata më pas morën Savicevic”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu