“Pse Pasqua ndryshoi mendje kur nuk ishte i kuqi?!” Ish-arbitri sulmon pas episodit “Tonali”

Ish-arbitri Luca Marelli foli për “Radio 24” në lidhje me kartonin e kuq të Sandro Tonali në Benevento-Milan.

“Rregulli i një force disproporcionale kërkon që të ketë një gju të drejtë, shpejtësi ose kavilje të ngurtë.

Të gjitha rrethanat që nuk ekzistojnë në këtë rast sepse gjuri i Tonalit është i kërrusur, sepse kontakti zhvillohet me një shpejtësi të parëndësishme dhe në rrëshqitje.

Në këtë rast, nuk ka kuptim as të rishikohet VAR-i ose të ndryshohet ideja e Pasqua.

Pasqua në rishikimin e imazhit duhet të kishte konfirmuar vendimin e tij të mëparshëm. Një lojtar nuk mund të përjashtohet për një kontrast që objektivisht nuk ka asgjë nga rregulli i fuqisë disproporcionale”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu