Premium Sport: Partneri i ri i Milani mund te jete John Fisher!

Premium Sport shkruan se partneri i ri i Milanit i cili do te marri 30% te Milanit dhe me vone do te marri shumicen e aksioneve mund te jete amerikani John Fisher i cili eshte pronari i markes se njohur te veshjeve GAP si dhe disa bizneseve te tjera. Ai ka nje pasuri prej 3 bilione dollare. Presidenti i Milanit YongHong Li eshte duke shqyrtuar mundesine me te mire dhe pritet qe brenda qershorit te shitet 30% e Milanit!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu