Premium Sport Milan gati Falcao-Ceballos?

Carlo Pellegatti per #PremiumSport shkruan se Milani eshte shume prane goditjes se dyfishte Falcao-Ceballos. Te dy lojtaret do te arrinin ne huazim. Njoftimi per te dyja transferimet mund te arrije pas seances me UEFAN me 19 qershor. Ne rast largimi nga Europa League, Marco Fassone ka pergatitur planin B tashme, qe eshte apeli ne Tas te Laussane, me vendimin perfundimtar qe pritet ne fillim te korrikut. Nese apeli do te pranohet, UEFA do te detyrohet te gjeje nje ndeshkim tjeter dhe Milani te luaje ne Europe. Me Falcaon ne sulm, ndoshta..

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu