Premium Mediaset: Aksioneret e vegjel te pakenaqur leter MR Li!

Sipas Premium Mediaset aksioneret e vegjel te Milan pas mbledhjes se dites se shtune ne Casa Milan i kane nisur nje leter Mr Li duke i kujtuar detyrimin prej 10 milion eurosh per shtimin e kapitalit dhe nqs nuk e ben te largohet dhe drejtimin ta marre Fondi Amerikan Elliot. Gjate mbledhjes tonet kane qene te ashpra midis paleve pas vendimit te UEFA si dhe mos rifinancimin akoma te Mr Li ndaj Fondit Amerikan edhe pse afati fundit per rifinancimin eshte ne tetor 2018.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu