Plani Fassone te ndaje Yonghong Li nga klubi!

Sipas Gazzetta dello Sport Fassone ka nje plan tjeter per ti prezantuar UEFA ne gjyqin e rradhes e cila do te mbahet ne qershor.

Mosbesimi ndaj Yonghong Li nga ana e UEFA do te beje Fassone te ‘ndaje’ palet ne dy ceshtje te ndara pasi duket e pabesueshme te denohet klubi sepse ka dyshime mbi pronarin e saj.

Adjucicatory Chamber duhet te vleresoje bilancet e klubit te cilat jane ne rregull dhe jo te pronarit ashtu sic kane bere deri me sot te gjitha klubet e tjera perpara ketij komisioni.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu