Pioli: Më vje keq për Ante, por shmangu më të keqen… Mbi Hauge ju them një kuriozitet!

Stefano Pioli, trajneri i Milanit, gjatë konferencës foli edhe për individë të caktuar si Rebic, apo edhe Hauge dhe Kjaer.

Kur do të kthehet Rebic?
“Unë mendoj se ai nuk do të jetë në dispozicion për nesër dhe mendoj se do të duhet të bëjë një kontroll tjetër javën tjetër për të parë se kur mund të kthehet. Ante është më mirë, shmangu diçka pak më gjatë me një operacion. Kjo ka rëndësi. Ishte një dëmtim delikat…

A është e rëndë mungesa e Rebicit?
“Po, sepse ne po flasim për një lojtar i cili ka qenë vendimtar në shumë ndeshje, përmes sulmit në thellësi. Ai është një lojtar i rëndësishëm, por unë sigurisht që kam shumë në dispozicionin tim.”

A e prisnit që Kjaer të jepte një kontribut kaq të rëndësishëm?
“Sinqerisht unë shpresoja kështu, por kontributi që Simon po jep brenda dhe jashtë fushës është i një niveli të lartë. Ne po flasim për një profesionist të pakonceptueshëm dhe një djalë inteligjent. Edhe kthimi i kapitenit na lejon të gjejmë ato mekanizma mbrojtës mbi të cilët ne kemi punuar. Ne ende kemi disa vështirësi në atë pozicion”.

Çfarë përshtypje ju bëri Hauge dhe ekipi?
“Një përshtypje shumë e mirë, ai është një djalë i zgjuar dhe i vëmendshëm. Ai ka shpejtësi dhe teknikë, karakteristika të rëndësishme për mënyrën tonë të lojës dhe për futbollin modern. Vjen nga një vend tjetër, por po përpiqet shumë dhe po ju them një kuriozitet! Tashmë e kupton mjaft mirë italishten” .

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu