Pioli kërkon sforcon e fundit: Ja ku duhet të përmirësohemi!

Gjithmonë ka diçka për të përmirësuar: është një nga mendimet fikse të trajnerit Pioli, i cili edhe në konferencën për shtyp në prag të Milan-Cagliari tha fjalën e tij në cilat aspekte të lojës së tij ekipi mund të ketë përmirësime:

“Në verë ne kemi bërë miqësore konkurruese, ekipi u përpoq ta mbante lojën nën kontroll.

Ne duhet të përpiqemi të jemi më të rrezikshëm, jo ​​gjithmonë arrijmë t’i kthejmë shanset në shanse të qarta të shënimit, duhet të përmirësohemi 30 metrat e fundit të fushës”

Pioli më pas u ndal edhe te fakti që skuadra e tij nuk mund të konsiderohet më e re dhe efekti surprizë ka mbaruar, por tani duhet të shfaqet edhe eksperienca e akumuluar nga të rinjtë dhe bindja e tyre se janë të fortë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu