Përçahet Serie A, 11 klube duan kokën e Milan, Inter dhe Juventus! Vetëm 4 klube u distancuan

ESTERNO LEGA CACIO SERIE A

Ujëra të trazuar në Serie A. Sot presidenti i  Lega, Paolo Dal Pino, do të marrë një letër të firmosur nga njëmbëdhjetë klube të kampionatit që kërkojnë dënime ndaj Juventusit, Milanti dhe i nterit për çështjen Super League.

Sigurisht, kërkuar largimin nga detyra Marotta (administratori i  i nterit) dhe Scaroni (presidenti i  Milanit) nga nga pozicionet e tyre përkatëse i nstitucionale në Lega Serie A.

Por kërkesa nuk mbaron këtu: sipas Corriere della Sera, përveç veprimeve kolektive, këto njëmbëdhjetë kompani (konkretisht, kujtojmë, ato janë Bologna, Cagliari, Crotone, Genoa, Parma, Roma, Sampdoria, Sassuolo, Spezia, Udinese dhe Torino) do të vlerësonin veprimet i ndividuale kundër Andrea Agnelli, duke pasur parasysh rolin e dyfishtë të luajtur si ndërmjetës në negociatat (e shkatërruara) me fondet dhe mbështetësin e Super League.

Sakaq, klubet që nuk janë shprehur janë Atalanta, Lazio, Napoli, Benevento dhe Fiorentina)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu