Pasqyrat financiare të Milanit, thirret Mbledhja e Aksionerëve. Elliott vendos një qëllim!

Milani dhe e ardhmja ekonomike qe nis te buzeqeshe! Thirrja e parë e Mbledhjes së Aksionerëve te Milanit është caktuar për të Martën 26 Tetor, në orën 16:00. Axhnda do te jetë si më poshtë:

miratimi i pasqyrave financiare të mbyllura më 30 qershor 2021;
prezantimi i pasqyrave financiare të konsoliduara të kompanisë, përsëri më 30 qershor 2021, me një raport të bashkangjitur nga Bordi i Drejtorëve mbi progresin e menaxhimit dhe raportet e bordit të auditorëve ligjorë dhe kompanisë audituese;
vendimet në zbatim të nenit 2364, paragrafi 1, numri 2 i Kodit Civil;
të ndryshme dhe të mundshme.

Buxheti 2020/2021 u mbyll me një humbje prej 96.4 milion euro, një rënie e mprehtë në krahasim me atë të mëparshëm (-194.6 milion euro)

Humbje pergjysmohen per kuqezinjte, por ato do të përmirësohen edhe më shumë në vitin financiar 2021/2022 si falë kthimit në Ligën e Kampionëve ashtu edhe kthimit të tifozëve në stadium.

Pa harruar punën e mirë të sektorit tregtar në nënshkrimin e kontratave me sponsorët dhe partnerët e rinj.

Gazeta Tuttosport shpjegon se fondi Elliott është shumë i kënaqur me rezultatet ekonomike të arritura nga Milani në një sezon të kushtëzuar rëndë nga urgjenca Covid-19.

Qëllimi i pronësisë amerikane është të zvogëlojë më tej humbjet, duke iu afruar bilancit buxhetor në vitin financiar 2021/2022. Trendi i klubit është shumë pozitiv dhe sigurisht që llogaritë do të kenë një përmirësim të qartë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu