“Paratë mbaruan! Vetëm agjentët vazhdojnë të festojnë…”

Përfunduan paratë, por agjentët i shumëfishojnë fitimet e tyre.

Në faqet e Il Giornale, Franco Ordine komenton merkaton verore: “Ka bërë një efekt të caktuar të shohim largimet nga futbolli italian kampion evropian lojtare si Hakimi dhe Lukaku, madje edhe Donnarumma, pa garanci të vendit te titullarit.

Në fund të panairit të kotësisë, vetëm Ibrahimovic mbeti në qarkullim te grupit të vogël të famshëm të yjeve, i cili është gati të kalojë historinë e 40 viteve dhe që ka faktorin e vetëm të rrezikut në gjendjen e tij fizike.

Morali është që, në mungesë të Super League dhe në mungesë të kontributit të fondeve që kanë hyrë në Spanjë, klubet italiane duhet të rifillojnë llogaritë e tyre dhe aksionerët të rishikojnë, poshtë, buxhetin e caktuar […]

Në këtë skenar që shënon një pikë në favor të qëllimit ende të largët të futbollit të qëndrueshëm, ekziston vetëm një kategori që vazhdon të festojë në Itali dhe Evropë, duke shumëzuar fitimet e tyre. Ata janë agjentët e lojtarëve, një ushtri tani si në numër ashtu edhe në fitime…”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu