Paqueta jashtë projekti, por edhe dy elementë nuk udhëtojnë në Irlandë! Shpjegohet motivi

Për shkak të kufizimeve evropiane për numrin e lojtarëve të pranishëm në listën e grumbullimneve, duke pasur parasysh listën e tetëmbëdhjetë elementëve, Stefano Pioli ka lënë disa lojtarë në shtëpi.

Mungesa e Paquetà bëri zhurmë sigurisht (por braziliani është jashtë projektit teknik dhe në shitje nga Milani), por ka lojtarë brenda projektit që mbetën jashtë, si Kalulu dhe Pobega.

Një mëkat, sidomos për mbrojtësin francez që ka qenë i pranisëhm dhe ka luajtur mirë në miqësoret e fundit. Megjithatë, nuk u grumbullua thejsht për shkak të listës së reduktuar.

Lojtarët që nuk do të udhëtojnë në Irlandë, megjithatë, do të stërviten rregullisht në Milanello.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu