Ozan Kabak i shkel syrin Milanit nëpërmjet agjentit të tij!

Tani është një siguri. Afrimi i sigurt i Milanit për këtë janar do të jetë mbrojtësi qendror. Ka shumë emra të listuar por në periudhën e fundit përqendrimi ka qenë kryesisht në tre: Simakan, Kabak dhe Lovato.

Agjenti i Ozan Kabak, George Gardi, i intervistuar nga Tuttomercatoweb.com zbuloi situatën.

Një deklaratë e parë nga Gardi kishte të bënte me marrëdhëniet midis mbrojtësit dhe Schalke 04. Këto janë fjalët e agjentit: “Kabak është gjithmonë në dispozicion të klubit gjerman pasi ai është një profesionist.

Nëse Schalke e konsideron atë thelbësor për shpëtimin, atëherë ai do të mbetet në dispozicion – vazhdoi Gardi duke thënë – Ozan Kabak, mund të them, nuk ka shprehur një preferencë për një ose një klub tjetër”.

Deklarata e George Gardi i referohet supozimit nga Anglia se Kabak e ka mbyllur me Liverpool, në një shkëmbim me Origi.

Duke hyrë në temë, agjenti tha: “Është normale që një lojtar me këtë profil të krahasohet me shumë klube të mëdhenj, por unë ju siguroj se nuk ka para-marrëveshje me klubin anglez”

Lidhur me mundësinë për të parë Kabak kuqezo, Gardi mbeti i paqartë por theksoi se lojtarit i pëlqen Milani: “Ajo që mund të them është se Ozan ka shumë respekt për Milanin”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu