Oferta e Commissos nuk eshte e mjaftueshme per Li!

Sipas Premium Sport oferta qe ka bere Rocco Commisso nuk eshte e mjaftueshme per presidentin YongHong Li,ai kerkon akoma dhe me shume para per shitjen e Milanit. Oferta e Commissos per te blere 70% te Milanit eshte rreth 500 milione euro dhe nga keto 380 milione euro do shlyhet borxhi i Elliott,32 milione euro do ti jepet serisht Eliott si dhe 150 milione euro do te vihen ne dispozicion per merkaton! Presidentit Yonghong Li do ti ngelet 30% e Milanit dhe mundesia e zhvillimit te projekteve te Milanit ne Kine. Sic duket pervec ketyre Li kerkon te perfitoj dhe disa milione euro.
Tratativa vazhdon….

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu