Objektivi per sulmin eshte Alvaro Morata!

Objektivi i pare dhe kryesor per te perfocuar sulmin sezonin e ardhshem eshte Alvaro Morata por kjo varet gjithmone nese Uefa dhe Cas nuk e perjashton Milanin nga Europa League. Nese Milani nuk perjashtohet nga Europa League do te hidhet totalisht ne sulm per te siguruar sherbimet e Alvaro Morates por nese perjashtohet atehere duhet te shikoje per nje objektiv tjeter.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu