“Një muaj më parë dominuam Manchester United me rezerva! Nuk mund të jetë ky Milani…”

Andrea Vianello, drejtor i RaiNews24 dhe një tifoz i madh kuqezi, foli drejtpërdrejt në Tëitch në kanalin zyrtar të AC Milan. Këto janë vlerësimet e tij për momentin e ekipit:

A jeni i zhgënjyer për periudhën e fundit? “Një muaj më parë po luanim kundër ekipit të dytë të Anglisë të cilin e dominuam në fushën e tij me rezerva!

Zhgënjimi është i madh, por ne gjithmonë duhet të vazhdojmë sepse kemi qenë super ekip një muaj më parë dhe nuk e shoh pse nuk mund të kthehemi të jemi e njëjta skuadër. Duhet kokë, këmbë dhe zemër. Shpresoj të ketë mbi të gjitha zemër, sepse është me atë që fiton”.

Për Leao: “Për mua, Leao është një talent që mund të ketë një rrugë të rëndësishme, por unë nuk e shoh atë si 9, por si sulmues të dytë. Një gjë për të cilën unë e qortoj pak klubin është që nuk kam marrë një sulmues edhe nga perspektiva, sepse tani nuk është e lehtë ta gjesh atë.

Leao herë pas here e sheh që gjithnjë i mungon ajo ligësi … Ai buzëqesh … Unë do të doja të shihja një buzëqeshje të tronditur.

Ai ka nevojë për të luajtur shumë minuta, por në krah. Ai ndryshoi shumë lojëra me përshpejtimet e tij. Ne duhet të kemi një Ibra tjetër, edhe nëse nuk ka Ibra tjetër”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu