Nga Milani te pronat, Elliott nuk pyet për pandemi, rritje 45 miliardë dollarë në 2020!

Fondi Elliot, në kurriz të një krize ekonomike të lidhur me Covid, ka përjetuar një vit fitimprurës të investimeve dhe në fushë me Milanin.

Një rritje në vitin 2020 e barabartë me 12.7% që përmbush plotësisht pritjet e investitorëve.

Ajo që zbulon rritjen e fondit amerikan është faqja e specializuar Bloomberg, e marrë në Itali nga Calcio & Finanza, e cila ka kapur disa investitorë që i kanë dorëzuar portalit të famshëm një letër drejtuar blerësve të letrave me vlerë.

Numrat e Elliot janë të njëjtë si për fondet ndërkombëtare ashtu edhe për ato tokësore, duke rezultuar ndër më të mirët e dekadës, pas viteve 2012 dhe 2016.

Rritja u regjistrua gjithashtu në mars 2020, një gropë e vërtetë ekonomike në ekonominë botërore, me një rritje prej 0,1% ndërsa S&P 500 u kthye 16% në 2020.

Në terma monetarë, portofoli i Elliot u rrit me mbi 45 miliardë dollarë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu