“Ndaj gjithçka që bën klubi. Rruga e tyre është rruga ime” Stefano Pioli, çfarë mesazhi…

Nga skena e Festivalit Trento Sport, Stefano Pioli flet për udhëtimin e tij te Milani deri tani…

“Unë ngrihem çdo mëngjes me një pozitivitet të madh, gjithmonë. Unë nuk jam i ri, por është sikur stërvis prej disa ditësh! Por ende mendoj se mund të marr rezultatet më të mira të mundshme.

Ne arritëm në një moment të vështirë, u desh koha për të rregulluar situatat, por djemtë kishin cilësi. Kishte një mënyrë për të punuar, klubi ishte shumë i mirë për të na vendosur në kushtet për ta bërë këtë: Milanello është një mjedis ideal.

Një harmoni e madhe. Pastaj ju ndërtoni marrëdhënie me klubi dita ditës, tani ndihem i qetë. Unë ndaj gjithçka që klubi bën, rrugën që ka marrë, që është të ndërtosh me të rinjtë, të investosh në talente, të balancosh ekipin me lojtarë aq të medhenj dhe me pervoje sa Ibrahimovic, Kjaer dhe Giroud. Kemi të njëjtat motivime dhe jemi shumë mirë”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu