Momente humori, Ibra-Piolit: “Ma shpjego pak si të bëra trajner të rëndësishëm”

Gjatë Festivalit të Sportit në Trento, Stefano Pioli pati edhe një moment të bukur dhe humori kur në video ndërhyri Zlatan Ibrahimovic me shakanë e tij të zakonshme…

“Kam një pyetje: a mund të më shpjegosh se si Zlatan të bëri një trajner kaq të rëndësishëm?”.

Pioli qesh: “Ai është shumë inteligjent, personazhi Ibra është ai që shihni nga jashtë, por në dhomat e zhveshjes ai është vërtet i këndshëm.

Menaxhimi i tij është shumë i lehtë. Ai mbërriti me qëndrimin e përsosur, vëzhgoi shumë kush ishte tjetri për të kuptuar se me kë ishte  dhe çfarë duhet të bënte.

Pastaj ai mori rolin e drejtuesit teknik dhe emocional, ai është një figurë e plotë dhe e rëndësishme, një person i madh. Njeriu inteligjent e di kur është koha për të ndërhyrë. Ai e di kur duhet të jesh ‘i keq’ dhe kur të përkëdhelësh një shok.

Sanremo? Nuk e pashë atje, kisha gjëra të tjera për të bërë … pashë vetëm disa klipe. Mendoj se është më mirë që të mendojë akoma për të qenë një futbollist, ai ende mund të na japë shumë.

Unë gjithashtu kam stërvitur një super kampion si Klose, por Zlatan e sheh lojën time shumë më herët se të tjerët.

Pra, përveç fizikut të tejmbushur, ai është i shpejtë për të ekzekutuar dhe kurrë nuk bën një gabim në zgjedhjen e tij.

Trajneri Ibra? Nuk e di, ai mund ta bëjë këtë nëse zbut disa skaje dhe disa ngurtësi”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu