MN – Conti-Fiorentina, vazhdojnë bisedimet. Formula e kënaqshme, ka mbetur hapi i fundit

Andrea Conti është gjithnjë e më afër Fiorentinës. Mbrojtësi i Milanit, i mbyllur nga Calabria dhe Dalot, dëshiron të gjejë vazhdimësinë e rendimentit dhe kandidatura e tij ka tejkaluar atë të Malcuit në preferencat e klubit vjollcë.

Transferimi i studiuar nga të dy klubet dhe agjentit të lojtarit është ai i huazimit 18-mujor me detyrimin e blerjes.

Kontrata e Conti do të skadonte në 2022 me Milanin, por ky sistem do t’i shërbente Fiorentinës për të bërë një blerje përfundimtare, por duke shtrirë pagesën e shifrës në disa vjet, e cila ishte një nga kushtet që i pëlqen futbollistit, i cili nuk do të donte të linte Milanin në huazim të thatë.

Të dy klubet po vazhdojnë kontaktet për të zgjidhur çështjen ekonomike duke i lejuar Contit të largohet nga Milanello (me disa keqardhje për ato dy dëmtime të ligamentit që kanë ngadalësuar ngritjen e tij) për t’u bashkuar me Cesare Prandelli.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu