Milan rruga me e shkurter per te shpetuar nga gabimet e kaluara, me largimin nga Europa gati Settlement Agreement brenda 3 viteve!

Shume pyesin pse Milan pra Fondi Elliot zgjodhi rrugen me te shkurter me Uefa per largimin nga Europa League per nje vit. Vantazhi kryesor te con vetem ne te njejtin drejtim, Milan mund te kerkoje per nje procedure te Settlement Agreement modelli qe eshte adoptuar te Inter me objektivin per te hyre ne rregullat e UEFA brenda tre viteve.

Pra ne kete rast Elliot fshin te kaluaren me shkeljet ne Fair Play Financiar nga Presidenca e kaluar dhe shikon nga e ardhmja duke pranuar verdiktin e CAS per perjashtimin nga Europa League pa rrezikuar te gjobitet cdo vit dhe me rregulla te qarta.

Po ashtu dhe Presidenti Scaroni pranon paktin me Uefa duke u shprehur se Me vjen keq qe nuk jemi ne Europe por eshte dicka qe nuk ishte ne doren tone dhe jo prej gabimeve tona, por ishte dicka qe duhej mbyllur nje here e mire

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu