Maldini për MilanTv: “Stabiliteti mund të jetë një avantazh ndaj ekipeve që po ndryshojnë”

Duke folur për mikrofonat e MilanTv, Paolo Maldini foli për ambiciet për sezonin e ardhshëm. Këto janë fjalët e tij:

“Ndjesitë janë ato të një grumbullimi pas një viti shumë pozitiv të përbërë nga rezultate të shkëlqyera dhe shumë konfirmime. Një stabilitet i caktuar është fituar në nivel klubi dhe sporti.

Duke pasur një ekip të ri, qëllimi është që të të përmirësojë performancën e ekipit dhe të fitojë stabilitet i cili mund të jetë një avantazh ndaj ekipeve që po ndryshojnë “

Për garën në Ligën e Kampionëve: “Ne luajmë në një ligë shumë konkurruese, por emocionet e Ligës së Kampionëve janë diçka më e lartë.

Atje do të vlerësojmë forcën e disa lojtarëve sidomos të rinj. Ndër të tjera, ne shpresojmë të luajmë me një audiencë te madhe sepse kjo ka ndikuar shumë në rritjen por edhe në mungesën e rritjes së disa lojtarëve”

Për dashurinë e tifozëve: “Tubimet e tyre, të autorizuara ndër të tjera, na kanë dhënë një shtytje të madhe. Ne kemi parë se çfarë po ndodh në Kampionatin Evropian dhe ndryshimi midis futbollit me dhe pa njerëz është i pabesueshëm jo vetëm për tifozët që marrin pjesë në një shfaqje por edhe për lojtarët që marrin shumë stimuj”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu