Maldini dhe Massara kanë vetëm një detyrë të vështirë sivjet, por jo për faj të tyre!

Gazetari Niccolò Ceccarini, i ftuar në episodin e sotëm të “MilanNews në Podcast”, foli për tregun në largim gjatë krizës ekonomike të gjeneruar nga Covid:

“Këtë vit, shitjet nuk janë të lehta për askënd, por është gjithashtu në kohë normale. Unë kam parë dy menaxherë të shkëlqyeshëm, kam parë një rritje të rëndësishme të Maldinit jo vetëm si njeri i tregut por edhe në klub.

Atëherë unë kam shumë besim te Massara, mendoj se ai është shumë i mirë dhe ata do të gjejnë zgjidhjen për t’u përpjekur të fitojnë para.

Nëse kjo nuk ndodh, sidoqoftë, nuk varet nga aftësitë e menaxherëve, kjo varet nga tregu i cili sot është i komplikuar, në të cilin premtimi është shumë më i thjeshtë sesa pagesa e menjëhershme”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu