Lippi: “Si ka mundësi Theo me Covid?! Por, problemi tjetër më i tmerrshëm është ky…”

I intervistuar nga Corriere dello Sport në lidhje me problemet që ndeshin klubet A kur lojtarët e tyre – veçanërisht amerikano -jugorët – janë të zënë me ekipet e tyre përkatëse kombëtare, Marcello Lippi gjithashtu flet për sëmundjet që nuk rezultojnë domosdoshmërisht nga dëmtimet ose lodhja:

“Milani e gjen veten pa Theo Hernandez, pozitiv me Covid-19? Pyes veten se si është e mundur që një lojtar të infektohet me të gjitha kontrollet që i nënshtrohet grupi i ekipit në mënyrë të vazhdueshme.

Por, përveç atij aspekti, i lidhur me rastësinë dhe fatin e keq, problemi qëndron pikërisht në ngarkesën e lodhjes që këta djem të marrin përgjegjësinë…

Le të marrim rastin e një klubi me disa amerikano jugor dhe disa afrikanë, te cilet zhduken në janar për kupën kontinentale. Në mes të vitit zhduket një pjesë e mirë e ekipit dhe kampionati është i kushtëzuar, absolutisht”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu