“L’Eco di Bergamo”: “Atalanta mos qaj! Fito vendin e dytë, edhe me kusht që të ndihmoje këtë lloj Juventusi…”

“Mos qaj Atalanta, është një vend i dytë për t’u fituar. Dhe askush nuk do të tolerojë, me koston për të ndihmuar edhe këtë Juventus”.

Kështu, në faqet e L’Eco di Bergamo, lexohet pas finales së Coppa Italia të humbur dje: “Kupa, edhe një herë, përfundon në duar të tjera. Edhe nëse këtë herë do të ishte ndryshe, nëse përpiqemi, pavarësisht gjithçkaje, të arsyetojmë. […]

Mbetet të flasim, tani, për kampionatin. Për shkak se qëndrime të caktuara arrogante të lojtarëve të Juventusit do ta shtynin zemrën për të thënë: ok, Milani shkon në Ligën e Kampionëve.

Por Atalanta nuk mund t’i bëjë këto argumente, sepse është ndryshe nga këto mendime, sepse të dielën është një vend i dytë për tu fituar që do të ishte historik, një rekord tjetër, një tjetër krem ​​mbi tortën tonë të shkëlqyer.

Vendi i dytë: ky tani do të jetë trofeu ideal për tu ngritur. Mos qaj, Atalanta. Je e shkëlqyeshme njëlloj”, mbyll Eco di Bergamo…

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu