“Kur shoh Maldinin në tribunë…” Drejtori i Juventusit, elozhe Paolo-s

Federico Cherubini, drejtori i Juventusit, foli me rastin e çmimit të marrë në ngjarjen Inside the Sport në Coverciano duke u fokusuar edhe te figura e Paolo Maldinit, sot drejtori teknik i Milanit:

“Ne jetojmë ndryshimin midis atyre që kanë pasur një të kaluar të rëndësishme dhe atyre që nuk e kanë: parametrat do të nevojiten për të hyrë në rol, sepse duke qenë futbollistë duhet të kenë te qartë një peshë qe mbartin.

Kur e shoh Maldinin në tribuna, e di që pesha dhe vlera e tij kanë një domethenie dhe rendesi te madhe. Por ka djem që nuk kanë pasur një të kaluar kaq të rëndësishme saqë duhet të kenë mundësinë te ndjekin këtë rrugë”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu