Kaosi me të infektuarit dhe stadiumet, flet presidenti i federatës italiane të futbollit

Rihapja e stadiumeve zë vendin e dytë, respektimi i protokollit bëhet përparësi. Kjo u deklarua sot në një shënim nga Gabriele Gravina, presidenti i FIGC (Federata Italiane e Futbollit), duke folur për këtë temë:

“Ditët e fundit janë zhvilluar një seri deklaratash që nxisin konfuzion dhe tension të panevojshëm. Ajo që ne po kërkojmë – shpjegon Gravina në një njoftim për shtyp – është zbatimi rigoroz i protokollit në vend nga të gjithë, sepse ai përfaqëson mjetin e vetëm të mundshëm të aftë për të garantuar vazhdimin e garave sportive, siç filluan”.

“FIGC ka ndarë një rrugë të qartë me Ministrat Speranza (Shëndetësia) dhe Spadafora (Sporti) dhe vetëm falë marrëdhënies së besimit dhe bashkëpunimit që është krijuar, ne do të jemi në gjendje të përballojmë të gjitha vështirësitë që lidhen me këtë pandemi të tmerrshme”.

“Jemi të vetëdijshëm që, me një ringjallje të infeksioneve, në këtë moment rihapja e stadiumeve duhet domosdoshmërisht të vihet në plan të dytë”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu