“Ibra ka të drejtë! Më lëndon vetëm humbja, ndjesi e paprovuar prej shumë kohësh”

Stefano Pioli foli në konferencë pas ndeshjes kundër Lille.

Cila është gjëja që ju lëndoi më shumë sesa humbja dhe nëse ndryshimet e bëra mund të ishin duke menduar për Verona?
“Gjëja që më lëndon më shumë është humbja, sepse është një ndjenjë që nuk e kemi njohur për një kohë të gjatë. Formacioni ishte konkurrues, por ne nuk bëmë gjithçka që mund të bënim”.

A mund të jetë disfata rezultat i ndjenjës së kënaqësisë së ekipit pas 24 rezultateve të dobishme radhazi?
“Ne nuk jemi të kënaqur. Ne nuk mund të jemi të kënaqur vetëm sepse kemi bërë një fillim të mirë të sezonit. Ndeshja e sotme ishte e njëjtë me të tjerat, me të njëjtën vëmendje dhe përqendrim. Ata ishin të mirë në shfrytëzimin e mundësive”

A mund të jetë testi kundër Veronës për të demonstruar kërcimin në cilësi në nivelin mendor?
“Të gjitha ndeshjet janë prova, si në kuptimin pozitiv ashtu edhe negativ. Ne nuk paraqitëm performancën tonë më të mirë. Këtu vjen humbja jonë. Ne duhet të përpiqemi të fitojmë përsëri, duke vendosur Milanin më të mirë në fushë”.

Cilat ishin ato gjeste të Ibrahimovic kur ai u largua nga fusha?
“Unë nuk e di se çfarë ishin, është e drejtë të zhgënjehesh pas një disfate, sepse ne nuk e kemi provuar shijen e hidhur të humbjes për një kohë të gjatë.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu