Gravina: “Messias te Milani? Një përrallë e futbollit”

Gabriele Gravina, president i FIGC, foli në kanalin Youtube të gazetarit Carlo Pellegatti. Gravina foli edhe për Junior Messias, nënshkrimi i ri i Milanit: “Këto janë përrallat e futbollit. Kjo është faqja e bukur e futbollit italian, e sportit në përgjithësi.

Është diçka që të çon të ushqesh ëndrrat. Ato bëhen realitet … Futbolli jep entuziazëm, që jep ëndrra. Faqet e tilla të bukura na pajtojnë me jetën “.

Për stadiumet e reja: “Futbolli duhet të përqëndrohet në sektorët e të rinjve dhe në objektet. Stadiumi është themelor. Kampionët largohen, por unë nuk jam i shqetësuar sepse për çdo i huaj që largohet, i le vendin një italiani. Nuk kam pse te shqetesohem perderisa vazhdojne investimet në sektorët e të rinjve”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu