Gazzetta per Li e vetmja rruge eshte hedhe ne gjyq Elliot!

Sipas Gazzetta dello Sport Yonghng Li ka dhe nje mundesi per te shtyre dhe disa dite dhe te marri kohen e duhur per rikthimin e borxhit, mundesia eshte qe te hedhe ne gjyq Fondin Amerikan por dhe kjo eshte dicka e kote pasi ligjet ne Luksemburg aty ku eshte firmosur dhe marreveshja midis paleve nuk lejon hapesira te tjera pervec se ajo qe eshte shkruar ne kontrate duhet te respektohet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu