Gazzetta | Milan, gati të nisi ‘si rraketë’ 2022!

Pushimet po, por jo shumë. Sepse kjo është një mini-ndalim dhe për këtë arsye duhet t’i mbani muskujt në tension dhe të qëndroni në copë, ndërsa shkëputni përkohësisht spinën. Pioli dhe Milani kanë një qëllim shumë specifik: të befasojnë të gjithë me një fillim të shpejtë. Një sipërmarrje që skuadra kuqezi – vëzhgon La Gazzetta dello Sport – ishte në gjendje ta arrinte pas bllokimit.

Ndoshta për të kujtuar atë frymë si dhe për t’i mbajtur të gjithë në avantazh, trajneri i kuqezinjve ka planifikuar dy seanca stërvitore përmes Zoom. Sot në mëngjes në orën 10.30 (ashtu si edhe një ditë më parë) lojtarët u lidhën me trajnerët e atletikës për një lloj “mësimi në distancë”. Të ndarë në dy ose tre grupe, Romagnoli dhe shoqëruesit e tij kryen ushtrime të qëndrimit dhe ekuilibrit, gjuajtjeve dhe barkut.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu