“Është viti i Milanit, humbën ndeshjen më pak të rëndësishme. Do të isha shqetësuar sikur…”

“Që ky është një sezon i rëndësishëm për Milanin mund të shihet edhe në humbjen ndaj Lille. Ishte koha më e përshtatshme për të ndërprerë një ecuri që gjithsesi duhej të pritej të ndalonte një ditë”. I bindur duket Mario Sconcerti, gazetari i njohur italian, që për Calciomercato.com analizoi paraqitjen e Milanit.

“Lille është një ekip i mirë, i stërvitur nga një trajner, Galtier, i cili di të organizojë lojën. Mund të humbësh tani kundër Lille, veçanërisht në një grup të Europa League që nuk lejon shqetësim.

Është një figurë e shëmtuar – sigurisht – por një lojë pa angazhim nervor gjithmonë ndodh në këto sezone të rezultateve të forta në të cilat një ekip i ri është i detyruar të mbajë presione që nuk janë mbajtur kurrë.

Un cappuccino con Sconcerti: è l'anno del Milan, ha perso la partita meno importante

E shoh pothuajse si një detyrim sepse të jep frymë”.

“Nëse do të ishte një dështim teknik, disa lojtarë do të kishin luajtur dobët dhe të tjerët më mirë.

Por, ata të gjithë gabuan. Një shenjë se problemi ishte i të gjithëve, aq më shumë i mundshëm nervor.

Mjaftonte të shikohej Ibrahimovic: si baba i Milanit, ai papritmas u bë i pangopur, i qortoi të gjithë nga fillimi në fund. M

e pak fjalë, një mbrëmje ndryshe, do të thosha se është e drejtë të vazhdosh pa mendime dhe pa u ndalur shumë. Por duke kujtuar se Verona është mjaft e ngjashme me Lille”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu