Elliott nuk fal, Boban duhet t’i kthejë Milanit gati 6 mln euro!

Problemet midis Zvonimir Boban dhe AC Milan vazhdojnë dhe ka zhvillime të rëndësishme në procesin midis dy palëve, me ish -menaxherin e Milanit të detyruar të kthejë një shumë të konsiderueshme parash te kuqezinjtë.

Boban kishte paditur Milanin pas shkarkimit të tij dhe pothuajse një vit më parë, në Dhjetor 2020, Gjyqtari i Punës i Gjykatës së Milanos la në fuqi ankesën e tij, duke i detyruar Rossonerët t’i paguanin Boban një shumë që ishte rreth 5 milion euro midis dëmit material dhe atij moral.

Por ka një lajm të rëndësishëm në këtë drejtim sipas Calcio e Finanza.

Milani kishte paraqitur një ankesë kundër Gjyqtarit të Punës dhe dënimit të tij të parë. Dje më në fund përgjigja e shumëpritur: Gjykata e Apelit të Milanos ndryshoi vendimin e Gjyqtarit, duke refuzuar kërkesën e Kroatit në lidhje me dëmin e kërkuar jopasuror. Për këtë arsye Boban do të duhet të kthejë 1,2 milionë euro te kuqezinjtë.

Por kjo nuk është e tëra: Gjykata e Apelit ka vendosur që Boban gjithashtu do të duhet t’i dorëzojë AC Milan të gjitha fitimet e marra në periudhën nga Marsi 2020 deri në fund të Nëntorit 2022, duke përfshirë kështu edhe atë që ai mori në rolin e tij në UEFA Me Totali i kësaj shifre tjetër korrespondon me 4.8 milionë euro!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu