Elliot pergatit terrenin per te ardhmen!

Fondi Elliot ka nisur nga puna me ndryshimet e para ne Grupin Rossoneri Investment duke zevendesuar, Chen Huashan (krahu djathte i Yonghong Li) dhe Henry Isabelle, me Viktor Schuh, Aldo Savi. Gloria Centineo Cavarretta Mazzoleni

Brenda 48 oresh me shume mundesi nqs nuk do te kete surpriza te tjera Fondi Elliot do te jete pronari 100% i AC Milan!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu