Elliot me nje plan te mire financiar!

Misioni kryesor i Elliot eshte te sjelle stabilitet financiar te Milan, me largimin e Yonghong Li Milan ke zeruar te gjitha borxhet dhe tani eshte mire financiarisht duke patur nje buxhet te mire financiar.
Fale buxhetit te mire financiar te Elliot Milan do te zbatoje rregullisht rregullat e Fair Play Financiar dhe te mos ndodhe me nje perjashtim si ky i sezonit te fundit..
Per te rikthyer Milanin ne maja do te kete investime qe do te vijne gradualisht gjithmone ne rregullat e FPF!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu