Çështja “Boban”: kërkohet një marrëveshje paragjyqësore. Kjo është ajo që del nga buxheti

Siç dihet tani, Zvonimir Boban ngriti një proces gjyqësor kundër Milanit pas shkarkimit të tij për kauzë të drejtë në mars pas intervistës me Gazzetta dello Sport në të cilën ai akuzoi CEO, Ivan Gazidis, për marrjen e vendimeve mbi bordin drejtues teknik, veçanërisht duke iu referuar kontakteve të afrikanojugorit me Ralf Rangnick.

Në raportin financiar të Milan, në pjesën që lidhet me “detyrimet e mundshme dhe informacione të tjera”, ka referim mbi çështjen aq shumë sa shkruhet se:

“Edhe pse nuk merren parasysh si të vërteta duke qenë të pabazuara arsyet e ndryshme që çuan në ndërprerjen për shkak të drejtë të marrëdhënies së mëparshme me z.Boban, llogaritet, në një mënyrë plotësisht të kujdesshme, rreziku i gjyqit, duke caktuar një provizion për rreziqet në pasqyrat financiare.

Zëri “arrin në 9,858 mijë euro dhe i referohet alokimit të kostove të ristrukturimit të personelit, tarifave të ardhshme në lidhje me personelin teknik” të përjashtuar “por ende të punësuar nga kompania, si dhe alokimit të dëmshpërblimeve të shkëputjes në lidhje me lojtarët e transferuar përfundimisht gjatë fushatës së transferimit të verës 2020/2021”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu