“Blerja e Tomorit? Mos i qani hallin Elliott që paguan rrogat në datë fikse. Keni mbetur te koha e Fassones…”

Franco Ordine ka ndërhyrë te MN duke folur për situatën Tomori-Milan dhe vlera 28 mln euro… Sipas tij, nëse duhet blerë, do të blihet!

“Muajt ​​kalojnë, vitet kalojnë dhe ka ende disa tifozë të improvizuar të Milanit që sillen sikur klubi të kishte mbetur në ditët e Fassone dhe Mirabelli. Po, sepse atëherë një arkë kursimi do të ishte dashur vërtet për të mbledhur fonde për të blerjë Tomorin.

Për fat të mirë, pronësia tani ka ndryshuar, marrëveshja midis divizioneve të ndryshme (zona administrative, teknike dhe stafi teknik) është testuar dhe disponueshmëria e Elliott, e cila paguan rrogat në kohë së bashku me disa kompani të tjera të Serie A, është e tillë që pritshmëria për blerjen e Tomori nga Chelsea nuk do të jetë problem”.

“Duke folur për aksionerin shumicë, parashikimi i një hyrje të mundshme të Gordon Singer, djali i Paul, në bordin e AC Milan, nëse ndodh ndonjëherë, do të konfirmojë një skenar për të cilin kam folur për disa kohë. Kjo tregon se koha për shitjen e klubit është e largët, siç edhe e prisja”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu