Arabet ne horizont per Milan?

Yonghong Li eshte duke kerkuar ortake te rinj per te shlyer borxhin ndaj fondit Elliot duke shitur 30% te aksioneve te tij. Ne udhetimin e tij te fundit ne Milano sipas mediave ka patur nje takim me Sheikun  Saeed Al-Falasi anetare i nje nga familjet me te pasura dhe Pronar i grupit International Triangle i cili mund te behet aksioner te Milan dhe ne pak kohe te behet aksioneri kryesor.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu